dijous, 14 de maig del 2020

ESCOLARITZACIÓ: ADSCRIPCIÓ

Bon dia famílies!

Avui comença el procés de selecció de plaça per l'institut. Tot l'alumnat de sisè d'educació primària ha de participar a aquest procés. Però tranquils, teniu des d'avui fins dia 26 de maig per fer-ho.

El que heu de fer és anar a la següent pàgina:


Aquí heu de seleccionar la forma d'entrar:


Us recomanam que entreu mitjançant el GESTIB (el que està encerclat en color vermell). Si feis el tràmit de forma anònima (VIDEO EXPLICATIU PER ACCEDIR), si o si haureu d'acudir al centre per signar i entregar la documentació pertinent. Si feis el tràmit entrant pel GESTIB, si no heu d'entregar documentació, no haureu d'acudir al centre (VIDEO EXPLICATIU PER ACCEDIR). Pitjau damunt l'icona i us sortirà la següent pantalla:



Heu de posar l'usuari i la contrasenya que utilitzau per entrar al GESTIB i pitjar el botó "INICIA", i així ja entrareu al tràmit:


  • Lo primer que heu de fer és triar l'alumne i després anar omplint totes les caselles que estiguin en blanc i que dugui l'asterisc (aquestes són obligatòries). A l'apartat d'adreça electrònica és important que en poseu una i que aquesta sigui vàlida i operativa, perquè aquí us enviaran la confirmació de què el tràmit s'ha enviat i a través d'aquest mail, podreu obtenir el justificant d'entrega també.

  • A l'apartat "III. Selecció d'estudis" heu de posar que està matriculat al CEIP Miquel Duran i Saurina i que cursa Sisè de primària. Després vos donarà opció a escollir l'institut que voleu en primera i en segon opció.

  • Heu de marcar totes les opcions que vulgeu que us tinguin en compte a l'hora de fer la baremació. Per exemple: empadronament, renda, família nombrosa, germans matriculats al centre,... 

  • És important que marqueu les quatre opcions que us hem posat dins el cercle, perquè sinó no us deixarà acabar el tràmit i no es baremarà tot el que toca. 

  • La darrera opció, que posa NO MARCAR, l'heu de deixar en blanc, perquè sinó no podreu consultar telemàticament si us han agafat a l'institut sol·licitat. Enguany NO es penjaran les llistes als centres, l'haureu de consultar telemàticament al següent enllaç: 


  • PER ACABAR EL TRÀMIT I ENVIAR-HO, HEU DE PITJAR EL BOTÓ "SIGNA I ENVIA".

  • Al tràmit us sortirà si heu d'aportar alguna documentació. Si heu d'aportar alguna documentació, l'haureu de dur a la secretaria del nostre centre, però us donarem cita prèvia. Els dies d'entrega de documentació seran el 25 i 26 de maig. És important que sapigueu que per qüestions de seguretat i salut NO s'atendrà a ningú que no tingui cita prèvia

  • Per aconseguir la cita prèvia, us podeu posar en contacte amb na Marta al seu correu electrònic: martapalou@ceipmiquelduranisaurina.com


Aquí teniu el calendari de tot el procés: