divendres, 9 d’octubre del 2015

VOLUNTARIS DE PATI

Avui hem celebrat la primera reunió de voluntaris de pati, ja què a partir de dimarts es torna posar en funcionament aquesta figura. Ha estat una reunió molt productiva, ara tots ja sabem quines són les nostres funcions i quines són les normes que hem de fer respectar.

Quines ganes que arribi dimarts i puguem començar!!!

Moltes gràcies a tots els voluntaris per ajudar a que el nostre pati sigui millor!!!



dimarts, 6 d’octubre del 2015

PRIMERA JUNTA DE DELEGATS

        Aquest divendres 2 d'octubre, hem celebrat la primera junta de delegats del curs escolar 2015/2016.

        Les aportacions i idees de tots els infants de l'escola es veuen representades a través dels delegats i subdelegats de cada aula i ens serveixen per construir una escola millor entre tots i totes.

        Concretament, i seguint els punts de l'ordre del dia, avui s'han recollit moltes idees i propostes per dur a terme al llarg del curs i per decorar l'arbre de l'entrada de l'escola. A més, s'ha parlat de com poder reactivar la figura del voluntariat en temps de pati i s'ha fet una valoració de l'inici de curs.

       Durant la celebració de la junta de delegats, hem tingut la visita inesperada del batle d'Inca i de la regidora d'educació, amb qui hem pogut conversar una estoneta. Hem aprofitat per explicar-los que aquest curs tenim intenció de tirar endavant un projecte de centre que es diu "Quina escola volem/Quina ciutat volem" i ens han convidat a fer-los arribar totes les idees i propostes que se'ns ocorrin. Així ho farem, ja que estam convençuts que entre tots i totes podem fer una escola, una ciutat i un món millors.