dissabte, 21 de novembre del 2015

I OLIMPIADES ESCOLARS A INCA

El passat dissabte es varen celebrar les "I Olimpiades Escolars" a Inca i un grup d'alumnes del nostre centre hi participaren, us deixam un enllaç dels informatius d'IB3 on es recull la notícia (podeu trobar-la del minut 20:36 al 22:36).

divendres, 20 de novembre del 2015

VISITA ESTUDIANTS UIB

Avui hem tingut la visita de gairebé 100 estudiants de l'estudi de Grau de Magisteri d'Educació Infantil. Han vingut a conèixer la nostra aula de Jocs de Pensar i el material de Matexperimentant acompanyats dels professors que els imparteixen l'assignatura de "Pensament matemàtic i la seva didàctica", per tal de relacionar la teoria amb la pràctica i veure exemples de com es pot treballar aquesta àrea.

Moltes gràcies per la vostra visita!!!








dimecres, 18 de novembre del 2015

dimarts, 17 de novembre del 2015

SERVEI D'EMERGÈNCIES

Avui ens han visitat una ambulància i un autobús del Servei d'Emergències que han duit a l'illa amb motiu del Dijous Bo i dels que hem pogut gaudir gràcies a la col·laboració del cos de bombers d'Inca.

Ens han mostrat com era una ambulància per dins, ens han donat molts consells útils a tenir en compte quan tenim alguna emergència i ens han fet algun regalet!!! 

Moltes gràcies!!!





dilluns, 16 de novembre del 2015

AMPA - RESERVA FOTOS DE NADAL


JUNTA DE DELEGATS

Avui hem celebrat les juntes de delegats per parlar de l'organització de final de trimestre i de la decoració de Nadal, tenim moltes idees!!!