dimecres, 14 d’abril del 2021

PROCÉS ESCOLARITZACIÓ CURS 2021/2022

Estimades famílies,

ja s'acosta el moment de fer les sol·licituds de plaça pel pròxim curs, per aquest motiu, us deixem tota la informació necessària a continuació.

Per començar us deixem el calendari del procés:


Les sol·licituds s'han de presentar de forma telemàtica, entre el 3 i el 14 de maig, a través de la plana web d'escolarització de la Conselleria d'Educació. Aquí teniu l'enllaç per accedir-hi:

CATALÀ: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/sollicituds-4534/

CASTELLÀ: http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/es/solicitudes-4534/

Per poder fer la sol·licitud hi ha tres opcions d'accés possibles: amb usuari GESTIB (ho tenen famílies amb fills/es ja escolaritzats), amb usuari CL@VE (informació de com obtenir-ho: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/important_sol_licitud_online/) o de forma anònima (en aquest cas, s'hauran de verificar totes les dades al centre, sol·licitant cita prèvia. En aquest cas, hauran d'acudir els dos progenitors o, en cas contrari, aportar l'autorització signada del progenitor absent).

Per a més informació, podeu accedir a la plana web d'escolarització de la Conselleria d'Educació, fent clic AQUÍ.

dimarts, 13 d’abril del 2021

PORTES OBERTES 2021

Bon dia famílies!!

Com sabeu, per la crisi sanitària que esteim vivint no hem pogut fer les nostres estimades Portes Obertes, per aquest motiu, hem decidit fer unes petites Portes Obertes en imatges.

Esperam que vos agradi molt!!

Vos enyoram!!!


En aquest vídeo podeu conèixer com treballem nosaltres i el què som, però teniu en compte, que ara mateix, molts dels nostres projectes no es poden dur a terme donada la situació. Esperem poder retornar a la normalitat quan abans millor.

dilluns, 12 d’abril del 2021

MENÚ ABRIL

Fent clic a la imatge podeu consultar els menús tant general com especials: