divendres, 24 de febrer del 2017

APRENENTATGE COOPERATIU

"Si vols arribar aviat, camina sol. Si vos arribar enfora, camina acompanyat"


Proverbi africà

Aquest curs escolar tot el claustre de professorat feim un curs de formació en APRENENTATGE COOPERATIU.

Ens trobam en una fase inicial i ens queda molt de camí per recórrer, encara. Però hem fet algunes passes cap a una nova forma de treballar dins les aules, basada en la cooperació i l'ajuda mútua.

Ja tenim totes les aules organitzades en grups cooperatius, hem establert els càrrecs dels membres dels grups cooperatius i les seves funcions, duim a terme dinàmiques de cohesió de grup i estructures cooperatives a les aules i amb els tutors/es, però també a les àrees de llengua anglesa, educació física i FusioArt.

Mirau, mirau...

Tallers de màscares amb l'ajuda dels monitors de l'Ajuntament d'Inca

Aquesta setmana hem fet tallers de màscares a les aules dels més petits de l'escola. Els han organitzat els monitors i monitores que vénen a fer pràctiques a la nostra escola. 

Aquests monitors reben formació com a dinamitzadors d'activitats de lleure educatiu, infantil i juvenil, en el marc dels Programes de garantia juvenil INCA-KIDS i INCA-KINDER, cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE), el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), l'Ajuntament d'Inca i amb la participació del SOIB.

Mirau quines màscares més divertides i què bé que ens ho hem passat!

dimarts, 21 de febrer del 2017